Results 1 to 3 of 3

Something is terribly wrong with my car.

This is a discussion on Something is terribly wrong with my car. within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; my car was setting off the ses light for multiple misfire on multiple cylinders, and primary ignition coil 'e', so ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Fort Worth, Tx
    Age
    27
    Posts
    29

    Black
    2002 Camaro Z28

    Something is terribly wrong with my car.

    my car was setting off the ses light for multiple misfire on multiple cylinders, and primary ignition coil 'e', so i took it to a friends shop, ran the scanner, it showed cyl 2 and 7 with a lot of misfires, so he swapped the coil off of on of them and then the misfire moved to 4 and 5. he changed out the plugs with factory replacements, the miss wasnt as noticable. it usually missed after sitting on a cold night, but got a lil worse. i took it home, drove it, and now it is bad, missin like crazy, really rough idle around 350, ses light goes off like crazy, just straigh up somethin bad, please help. the starter sounded like it is going out, grinding. any help would be great. the sooner the better.

  2. #2
    Life in the Fast lane sunsetorangess's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bragg NC
    Posts
    2,835

    Met. Sunset Orange
    01 SS

    If he moved the coils and the miss fire's followed then it sounds like your coils are shot.
    J
    2001 SS, Its not the car its the Driver that matters....

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Fort Worth, Tx
    Age
    27
    Posts
    29

    Black
    2002 Camaro Z28

    im not sure if the misfire followed the coils, but i took it up to autozone today and it read open injector circuit, o2 sensor heater circuit somethin, multi. misfire on multi. cyl., primary ignition coil 'e'. the multi misfire and ignition coil 3 i had before he moved the coils, so i dont think its the coils. possible a wiring problem. i think the positive from the battery to my subs might have messed up my pcm harness. dunnkno.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 'New motor - bogs terribly off idle, undriveable
    By 388bu in forum Computer & Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2010, 02:08 PM
  2. What could be wrong?
    By 2500HD4X4 in forum V6
    Replies: 10
    Last Post: 06-02-2010, 01:34 PM
  3. Wrong Place Wrong Time
    By Fearls1 in forum Firebird / WS6
    Replies: 42
    Last Post: 05-07-2010, 07:26 AM
  4. something is terribly wrong with my car
    By kidA(somedayullnoit) in forum Computer & Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 02-18-2008, 06:15 PM
  5. Something Is Terribly Wrong!! Help!!!
    By tmtyj5.7 in forum Manual Transmission
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2006, 02:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •