Results 1 to 2 of 2

slight Ticking noise after intake install

This is a discussion on slight Ticking noise after intake install within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I am getting a slight ticking when sitting in the car, if I rev the engine it seems to go ...

  1. #1
    Ride Fast or Be Last ViperSniper's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Ma
    Posts
    189

    2005 Mustang/2008 Viper
    98 & 01 Trans-Am WS6

    slight Ticking noise after intake install

    I am getting a slight ticking when sitting in the car, if I rev the engine it seems to go away, I noticed it dissapears noticable when in reverse backing up, everything was fine until I installed a polished intake with my stock injectors and there fuel rails etc, does anyone have a clue what it could be?
    thanks
    VS

  2. #2
    STAY PUFT thecorrectformula's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Delaware, OH
    Age
    30
    Posts
    678

    Navy Blue Metallic
    98 Formula

    Sounds like it's possibly a sticky injector or a lifter but I'd side with the injector since it just started after the head install.
    98 Formula M6, Hurst Billet Shifter, Zr-1 Wheels, Eibach Pro-Kit,
    BMR Lower Trailing Arms, Adjustible Panhard Bar

    Custom Tune with Speed Density, 918's, Manly Pushrods
    400 Cam (.226/.226 .591/.591),Ported oil Pump
    Pacesetter LT's/ORY, Magnaflow Catback.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: Ticking noise after Cam Head install
    By 1slowbusa in forum Internal Engine
    Replies: 24
    Last Post: 01-11-2015, 05:33 AM
  2. slight tick noise
    By redrocketws6 in forum Firebird / WS6
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2010, 09:13 AM
  3. Starting to hear a slight ticking ....
    By 5abivt in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2009, 10:49 PM
  4. slight ticking noise, sounds tinny, in dash
    By nosvet in forum Firebird / WS6
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2008, 07:04 AM
  5. Loud ticking noise after cam install
    By gunguyWS6 in forum Internal Engine
    Replies: 8
    Last Post: 11-01-2007, 05:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •