Results 1 to 8 of 8

SideMarker doesn't work correct..

This is a discussion on SideMarker doesn't work correct.. within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a problem with my front sidemarker. The turnsignal doesn't work on both- but the parklight works correct on ...

  1. #1
    Junior Member Ruhrpott's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany/Oberhausen
    Age
    40
    Posts
    6

    Pewter
    1999 TransAm- SOLD

    Unhappy SideMarker doesn't work correct..

    I have a problem with my front sidemarker. The turnsignal doesn't work on both- but the parklight works correct on both. So the bulbs are ok and everything else (front turn signal+hazard light+park light) works fine. I have no idea what the problem is.
    The only thing I changed a few weeks ago where both turnsignal sockets from the front blinker. I installed 3gen sockets instead the stock sockets- but as I write the front parklight/turn signal is ok. I also deactived the DRL- ww.xse.com/leres/ss/drl.html like its shown in the link.

    Did everyone know where I can found the failure?

    Thx in advance!

  2. #2
    Senior Member 02z28ls1's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    near St. Louis
    Posts
    1,205

    navy blue
    2002 Z-28 Camaro M6

    Why did you change to a different socket?Different bulbs?I've never heard of that-maybe I will learn something here.I'm going to guess it's messing w/the BCM-as you may or may not realize( but I was just looking at the other day) the wiring for these lights is greatly complicated by the DRL system.Maybe the added load from the different bulbs is screwin w/the BCM-try switching back to stock socket on one side and see what happens.

  3. #3
    Junior Member Ruhrpott's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany/Oberhausen
    Age
    40
    Posts
    6

    Pewter
    1999 TransAm- SOLD

    I change to the 3gen socket because the sockets are much cheaper- 12 and the stock sockets 45. The bulbs are 5w/21w like the stock ones.

    But I will check it out and change to the stock socket- did you know a shop where I can get the stock ones?

    Thanks,

    Andy

  4. #4
    Senior Member 02z28ls1's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    near St. Louis
    Posts
    1,205

    navy blue
    2002 Z-28 Camaro M6

    I didn't notice -you're in Germany!I think you may have to get stuff over the internet mailed to you if you don't have a General Motors dealer nearby.I'll look around and see if I can find something-SLP Performance Parts carries alot of stuff from the factory-it's cool site anyway if you haven't been on it yet.

  5. #5
    Senior Member 02z28ls1's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    near St. Louis
    Posts
    1,205

    navy blue
    2002 Z-28 Camaro M6

    one of the sponsers of this forum is GM parts direct.com-maybe that would be a good place to mailorder-and if the watts are the same it may not be the problem-

  6. #6
    Junior Member Ruhrpott's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany/Oberhausen
    Age
    40
    Posts
    6

    Pewter
    1999 TransAm- SOLD

    Ok- thanks! I will ask them if they ship oversea. Thanks for your help!

    Andy

  7. #7
    LSLurker
    Guest
    Fix it

  8. #8
    Senior Member 02z28ls1's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    near St. Louis
    Posts
    1,205

    navy blue
    2002 Z-28 Camaro M6

    Hey dude-fly the Trans Am banner proudly for us in Germany!Hope to see you on another forum. edit-we're back on for the time being!!
    Last edited by 02z28ls1; 10-21-2005 at 05:25 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tail lights wont work...not the bulbs
    By BlueBird in forum Stereo and Electronics
    Replies: 11
    Last Post: 10-15-2005, 09:38 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 10-09-2005, 12:32 AM
  3. Will Volant intake work with ASCD hood?
    By Marc '99T/A in forum External Engine
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2005, 05:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •