Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 27 of 27

shaking/missing/hesitating...

This is a discussion on shaking/missing/hesitating... within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; thank you for the info! it would be cool if u can get me the pn for the passenger side ...

  1. #21
    Member adham's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Newport News, VA
    Age
    28
    Posts
    467

    Navy Blue Metallic
    2000 Pontiac Trans Am

    thank you for the info!
    it would be cool if u can get me the pn for the passenger side tube so that i can order online

  2. #22
    Member adham's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Newport News, VA
    Age
    28
    Posts
    467

    Navy Blue Metallic
    2000 Pontiac Trans Am

    will just one plug cause it to run rough?
    the only plug i didnt replace was the #8 cylinder (i did put a new wire though)
    do u think this is the problem?

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Pipe, secondary air injection RH 12565502, plugged it into gmpartsdirect and it worked.

    One plug can make it run a little rough, doubt if it's just the the #8 plug though if it wasn't doing it before. Make sure the wires are all tight!

    Shame on you for not changing #8 when you did headers. Wish I could help more, if you don't get it resolved you need to get the car scanned so you can get some real time data and see exactly what's going on.

  4. #24
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    Can't help people that don't listen. Replace the air tube.......check your plugs and wires and make sure the wires double click on the coils and single click on the plugs.....and make sure your new exhaust is secured and not shaking all over the damn place....if it is the vibration will transmit into the cab at idle. Raising your idle a little will also help.

  5. #25
    Member adham's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Newport News, VA
    Age
    28
    Posts
    467

    Navy Blue Metallic
    2000 Pontiac Trans Am

    Quote Originally Posted by SeVeReDiStOrTiOn
    Can't help people that don't listen. Replace the air tube.......check your plugs and wires and make sure the wires double click on the coils and single click on the plugs.....and make sure your new exhaust is secured and not shaking all over the damn place....if it is the vibration will transmit into the cab at idle. Raising your idle a little will also help.
    i hear ya loud and clear
    i just wanted to get everyones input
    i will definitely try the bump stop because my pipes do shake
    all the plugs and wires are in place correctly though
    thanks for all the input

  6. #26
    Member adham's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Newport News, VA
    Age
    28
    Posts
    467

    Navy Blue Metallic
    2000 Pontiac Trans Am

    [QUOTE=2001NBMZ28]
    Shame on you for not changing #8 when you did headers.
    during the headers install, we took off the the #8 plug and we were about to replace it with a new one
    we lost the new plug and just went ahead with an old one

  7. #27
    Member adham's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Newport News, VA
    Age
    28
    Posts
    467

    Navy Blue Metallic
    2000 Pontiac Trans Am

    Quote Originally Posted by 2001NBMZ28
    Shame on you for not changing #8 when you did headers.
    during the headers install, we took off the the #8 plug and we were about to replace it with a new one
    we lost the new plug and just went ahead with an old one

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •