Results 1 to 2 of 2

scanned car yesterday and today

This is a discussion on scanned car yesterday and today within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I threw a code for O2 sensor, passenger side, before cat and it said low voltage. I went ahead and ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    54

    Pewter
    2000 Z-28

    scanned car yesterday and today

    I threw a code for O2 sensor, passenger side, before cat and it said low voltage. I went ahead and bought the only two they had and replaced the drivers and passenger before the cats. Erased code and 50 miles later, same code. I just bought the other two O2 sensors and will be changing today.

    Anyone have this problem before. I have 89K on the car so replacing them is not a big deal. Just would like to know about the "low voltage."

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    P0151? Could be the connector or one of the wires hitting the exhaust, along with a couple other possibilities - www.gearchatter.com/viewtopic9048.php

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Took the cobra to track yesterday! Results inside!
    By Musclefan21 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 24
    Last Post: 03-21-2007, 04:35 PM
  2. Need help, car not running right?
    By blackSS01 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-15-2006, 08:20 AM
  3. Adventures looking for car parts
    By CaptainCaveMan in forum Almost Anything Goes
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2006, 06:33 PM
  4. Car overheating, need help!
    By sk8runeg in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2006, 05:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •