Results 1 to 3 of 3

Problem starting car after replacement a running light

This is a discussion on Problem starting car after replacement a running light within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Had an interesting thing happen to me just now. I had bought a replacement running light for my 99 trans ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    sacramento, ca
    Posts
    1

    Pewter
    99 Trans Am

    Problem starting car after replacement a running light

    Had an interesting thing happen to me just now.

    I had bought a replacement running light for my 99 trans am from a recycled parts dealer. I changed out the pigtail along with a new light. While doing this, i had left the key on the 'on' position, which is right before the 'start' position. I had also left the right 'blinker' on to make sure that i replaced the light correctly.

    I had put everything back together and was ready to start the car. Having Identity Anti-Theft, i hit the button and turned the switch.....but to my surprise.....nothing happened. The car just didn't want to start. Im not sure exactly what i could have done by changing out the running light pigtail but im sorta running out of ideas.

    I had checked fuses already under the hood and they seem to be doing alright..... im just at at point where im not sure exactly to continue with this.....

    any feedback would be greatly appreciated. =D

  2. #2
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,497

    98 Formula
    06 duramax

    how long was the blinker left in the on position? Have you tried jumping it with another car? Sounds like possibly a dead battery.

  3. #3
    old timer blue02Z's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Texas
    Age
    31
    Posts
    3,805

    Navy Blue Metallic
    2002 Z28

    unhook your battery and let it sit, then hook it up and try to crank it up

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Starting problem
    By Da Wookie in forum General Help
    Replies: 24
    Last Post: 07-17-2009, 06:50 PM
  2. running light and blinker problem
    By 2000pontiac6 in forum Firebird / WS6
    Replies: 8
    Last Post: 10-13-2008, 11:11 AM
  3. Daytime running/ turn signal light color problem?
    By draggo in forum Firebird / WS6
    Replies: 13
    Last Post: 08-26-2008, 02:25 PM
  4. Engine not running, starting problem...
    By jbai322 in forum General Help
    Replies: 22
    Last Post: 03-05-2008, 08:03 PM
  5. Car won't stay running after knock sensor replacement
    By Tallon535 in forum External Engine
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2006, 06:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •