Results 1 to 4 of 4

problem with my 98 ss m6

This is a discussion on problem with my 98 ss m6 within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a 98 ss and been experiencing these problems for a while...from three fuel pumps put in and some ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    alabama
    Posts
    8

    red
    1998 ss camaro m6

    problem with my 98 ss m6

    I have a 98 ss and been experiencing these problems for a while...from three fuel pumps put in and some injectors replaced, cant seem to figure it out...first, the alarm system acts crazy and goes off randomly with the key in the switch..second, lights flash while driving..car will run good for a while then go to missing, overloading and running rich with a major loss of power..and fuel pumps keep burning up!! ANY HELP PLEASE!

  2. #2
    Member importhater81's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    chicagoland,Il
    Age
    36
    Posts
    333

    black
    02 ss camaro

    Is it an aftermarket alarm system?I've seen aftermarket remote start and alarms wired into igntion coils amongst other things that can malufunction and cause problems such as yours.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    alabama
    Posts
    8

    red
    1998 ss camaro m6

    No, its the factory alarm system...today i had the car plugged up and it brought up the evaporative emissions code...unplugged the mass air flow sensor and it seemed to fix the problem...New sensor or wat?

  4. #4
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Orange County, NY
    Age
    42
    Posts
    2,674

    Black
    1996 Camaro Z28 vert

    Check your battery and alternator connections. Have the battery load tested. Have you checked with a voltmeter what you have at the battery while the car is running?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cluth problem??? transmission problem???? please HELP!!!
    By adamblake97 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2014, 08:34 AM
  2. Obama's Woman Problem A Problem Of His Own Making
    By Ed Blown Vert in forum Political / Debate Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2013, 03:50 PM
  3. Fuel Problem or Severe Engine Problem
    By pet_monk in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2008, 08:51 AM
  4. Electrical/charging problem problem
    By jchcomputers in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-23-2007, 06:59 AM
  5. is it a clutch problem, or a tranny problem?
    By sgt0704 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2007, 05:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •