Results 1 to 2 of 2

poly motor mount problem

This is a discussion on poly motor mount problem within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I got the Prothane 7-512 motor mount . Having trouble lining up the 18 mm botls. All the 8 15 ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S.C.
    Age
    48
    Posts
    46

    Silver
    1998 Pontiac TransAm

    poly motor mount problem

    I got the Prothane 7-512 motor mount . Having trouble lining up the 18 mm botls. All the 8 15 mm plate bolts are loose. I can line dr side up but not the other . If I do the pass side then the dr side wont line up. Anyone have a uggestion ?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NY
    Age
    35
    Posts
    90

    Black
    1999 Chevrolet Camaro Z28

    Did the engine shift or move when you removed the stock mounts?

    Put it on a lift and use a long pry bar to push one side of the engine into place.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Poly transmission mount
    By My00Z28 in forum Automatic Transmission
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2011, 08:05 PM
  2. Poly motor mount kit ?
    By brian r in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-15-2009, 09:20 AM
  3. Poly Motor Mount Vibration
    By robert 98 in forum External Engine
    Replies: 6
    Last Post: 05-16-2009, 06:17 PM
  4. poly trans mount
    By 02WS6dream in forum Parts For Sale / Trade
    Replies: 0
    Last Post: 05-27-2008, 11:18 PM
  5. 01/02 GM slave NEW F/S and poly mount
    By ANUTT1 in forum Parts For Sale / Trade
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2006, 06:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •