Results 1 to 4 of 4

Po138, Po158...

This is a discussion on Po138, Po158... within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; So yesterday i was doin some 1/4mi runs with my G-techSS. After the first one i throw PO138 and PO158 ...

  1. #1
    Member Liveforfunjim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Missouri
    Posts
    132

    Maple Red Metalic (MRM)
    2000 TransAM WS7

    Po138, Po158...

    So yesterday i was doin some 1/4mi runs with my G-techSS. After the first one i throw PO138 and PO158 codes..... I cannot get a good explanation as to what these are.... Someome please help!


    Other info to know: Im runnin rear 02 sims..

    I cleared the code this morning...so far still in the clear..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Those are circuit high voltage codes for both rear 02's. You can look up the descriptions at www.gearchatter.com/viewforum36.php but it assumes you're stock.

  3. #3
    Senior Member greatwhiteZ28's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    d
    Age
    33
    Posts
    3,675

    white
    2002 z28

    thats crazy casue when i did some passes on the street my light came on right after my first run, i guess it was a overload or it was on the edge or something

  4. #4
    Senior Member 35thAnniZ28's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,809

    eating bulldog
    son of biscuit

    sims are junk..think about investing in a tune

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •