Results 1 to 4 of 4

oil pan problems

This is a discussion on oil pan problems within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; So I am doing a 6.0 truck swap into my 1990 fullsize chevy truck, my issue is I have a ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Belleville il
    Posts
    2

    white
    90 fullsize Chevy truck

    oil pan problems

    So I am doing a 6.0 truck swap into my 1990 fullsize chevy truck, my issue is I have a 04 gto oil pan and have a new gto pickup tube and windage tray, the windage tray and pickup went together no problem but the oil pan seems to be off. It seems like the section in the pan the pickup tube slides into isn't allowing the pan to line up w the bolt holes on the block...has anyone had any problems like this. How do do fix it...thanks

  2. #2
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    did you change the oil windage tray to the LS1 style? That oil pan is off a LS1 so the windage tray will need to be also from a LS1.




    Turns out it's your luck day and mine as well. I have a spare one that on hand. I thought I lost mine and found it today cleaning the garage.

    They go for $27.00 + shipping. Let me know if interested.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Belleville il
    Posts
    2

    white
    90 fullsize Chevy truck

    I have a windage tray and new pickup tube for a 04 gto which is what the pan is...should I go back to the 6.0 vortec windage tray

  4. #4
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    I wish you had enough post to be able to post a pic.


    Need to use photobucket and have 10 post.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 97 LT1 problems
    By james78657 in forum LT1
    Replies: 18
    Last Post: 01-20-2012, 10:30 AM
  2. Help: 62.9i problems
    By trooperrunner in forum Stereo and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2009, 04:08 PM
  3. problems with my 66 g.t.o. (help)
    By 05gtoautoX in forum GTO
    Replies: 6
    Last Post: 07-11-2006, 04:49 AM
  4. Site problems or my problems?
    By oneBADDz in forum Request and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2006, 07:26 PM
  5. A/C problems.
    By gnomee in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2006, 07:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •