Results 1 to 7 of 7

nothing

This is a discussion on nothing within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; new issue I was driving to a friends house stopped at a light. Went to put it in first gear ...

  1. #1
    Member slpcamaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    sunnyvale
    Posts
    453

    silver
    98 ss camaro

    nothing

    new issue I was driving to a friends house stopped at a light. Went to put it in first gear and the shifter moves all the way to the front. It doesn't find anygear feels like its disconnected. Is there a linkage or something I all i did was take it out of 6th which it was driving fine. Put it in neutral at the light then tried to shift into first. this is on a m6 by the way.

  2. #2
    Life in the Fast lane sunsetorangess's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bragg NC
    Posts
    2,835

    Met. Sunset Orange
    01 SS

    Take a look at your linkage underneath...
    J
    2001 SS, Its not the car its the Driver that matters....

  3. #3
    Member Goldcuffs's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Florida
    Posts
    411

    Silver
    2000 Trans Am

    uuuummmm........ isn't a T56 a top loader?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SATX
    Posts
    847

    Pewter
    2000 Trans Am

    so did you drive the car after that? sounds strange. but I get that alot on my diesel truck but thats due to worn syncros.

  5. #5
    Member slpcamaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    sunnyvale
    Posts
    453

    silver
    98 ss camaro

    Quote Originally Posted by hurraquio View Post
    so did you drive the car after that? sounds strange. but I get that alot on my diesel truck but thats due to worn syncros.
    I found the problem I have the pro 5.0 with the short shifter two bolts hold the short shifter in. One had came loose but was still in on side so when you looked at it from the driver side it looked in. So what had happened was the shifter was just pivoting on the second bolt, I tightened the loose bolt and it's good to go.

  6. #6
    Dealing Powder ntimid8r7's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Saint Cloud,FL
    Age
    39
    Posts
    194

    1994 Z28 MQBM
    2001 SS #1629 LPM

    a dab of loctite probably wouldn't hurt either. At least you found it.

  7. #7
    Member slpcamaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    sunnyvale
    Posts
    453

    silver
    98 ss camaro

    i found the problem 3 pennys and a dime got in the shifter path they were all crunched up i'll post pix.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •