Results 1 to 4 of 4

Not Starting?

This is a discussion on Not Starting? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Ok, a buddy's car won't start after a new clutch and starter. It was starting fine for a few days ...

  1. #1
    Member BlueMagicSS's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oakland, California
    Age
    29
    Posts
    295

    Candy Blue
    2000 Camaro SS

    Not Starting?

    Ok, a buddy's car won't start after a new clutch and starter. It was starting fine for a few days but all of a sudden when you turn the key, the guages shut off, and it does nothing. It ran and drove fine for a few days but now won't do anything. Any suggestions? info on what to check??

    1996 383 LT1 M6

  2. #2
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Orange County, NY
    Age
    42
    Posts
    2,674

    Black
    1996 Camaro Z28 vert

    Check the connections on the starter first. Make sure nothing got pinched or burnt either.

  3. #3
    Member Pete Rock98's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bronx NY
    Age
    47
    Posts
    177

    Black
    1998 z28

    Make sure all connections are good ,the battery & black wire going the the starter I know on the ls1 starters you have to be real careful when you tighten up the negitive wire .The connection is a metal stud secured by plastic and they break easy .Also put a multi meter on the terminals and make sure battery is good.

  4. #4
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,520

    98 Formula
    06 duramax

    agree, sounds like a starter wiring issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ss starting to age
    By slimss in forum Camaro / SS
    Replies: 63
    Last Post: 01-31-2013, 01:32 PM
  2. Question: Starting
    By travis20 in forum Internal Engine
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2011, 12:41 AM
  3. Another non starting lt1
    By swimdunc in forum LT1
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2010, 07:04 PM
  4. Starting over
    By B4C Camaro in forum New Member Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2009, 09:30 PM
  5. Starting over New
    By BULLET_WS6 in forum Internal Engine
    Replies: 9
    Last Post: 04-19-2008, 08:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •