Results 1 to 3 of 3

No heat

This is a discussion on No heat within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Some help ! Just put in new thermostat in (2000) camaro didn't fix it would the heater core gone bad ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mountville , pa
    Age
    50
    Posts
    28

    white
    2000 camaro

    No heat

    Some help !
    Just put in new thermostat in
    (2000) camaro didn't fix it
    would the heater core gone bad ?
    There's no water leaking .

  2. #2
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Madison, WI
    Posts
    6,998

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    It could be a clogged heater core. You could try back flushing it in both directions for several minutes.

  3. #3
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Orange County, NY
    Age
    42
    Posts
    2,674

    Black
    1996 Camaro Z28 vert

    Had that problem in mine a few years ago. Just as Cutlass said a backflush will help usually.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Over heat?
    By Agent421 in forum General Help
    Replies: 16
    Last Post: 08-19-2010, 09:08 AM
  2. Heat
    By 310stanger in forum Almost Anything Goes
    Replies: 23
    Last Post: 10-18-2009, 10:19 PM
  3. Cam Heat Up???
    By crapyboy750 in forum Internal Engine
    Replies: 8
    Last Post: 08-15-2008, 11:15 PM
  4. Help 94'TA with no heat
    By billsbarham in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2008, 04:44 PM
  5. a/c-heat
    By VerseOne in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2006, 10:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •