Results 1 to 3 of 3

need ur help

This is a discussion on need ur help within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; o2 camaro ss 42,000 miles perfect condition heres the problem. its going to sound weird. when i start the car ...

  1. #1
    Junior Member 2000 ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    ny
    Posts
    48

    need ur help

    o2 camaro ss 42,000 miles perfect condition heres the problem. its going to sound weird. when i start the car mainly when its hot i hear a thumping clanking noise on the drivers side under the bottom of the engine area. now when i back it up on a slight hill the noise happens all the time when i pull down the hill it goes away.????????????????????????????wtf

  2. #2
    Member imflyn's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Indy
    Age
    34
    Posts
    178

    Pewter
    '07 Silverado

    I'm no expert but maybe u-joints, trans or engine mount, or maybe just loose exhaust. I'd jack it up and investigate.
    Last edited by imflyn; 02-05-2007 at 02:16 PM. Reason: more ideas

  3. #3
    Senior Member Wheeler99WS6's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    indiana
    Age
    34
    Posts
    1,018

    black, 05 Roush
    black, 99 T/A WS.6

    My vote is for the engine mounts, if they are bad they can let the exhaust bang against stuff

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •