Results 1 to 5 of 5

My Baby Surges At 50mph

This is a discussion on My Baby Surges At 50mph within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; OK once again i call on the great peaple of ls1 for help .i have this problem with the car ...

  1. #1
    Awaiting Activation kaos2700's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Phx,AZ
    Age
    34
    Posts
    18

    silver
    95 camaro

    Arrow My Baby Surges At 50mph

    OK once again i call on the great peaple of ls1 for help .i have this problem with the car surging at 50mph and only 50 . if i ease on the gas it keeps at it till about 55. for thouse of u that know my threads know that i just replaced the fuel pump and filter.so i know i cant be them again(i hope)it starts fine runs fine even if i get on it its ok but when i baby her she just starts to spudder at 50 and for the life of me i cant figure out why.PLEASE I ASK FOR UR HELP AGAIN.im starting to think i bought a clunker.HELP THANKS

  2. #2
    Senior Member Danger731's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Indy
    Posts
    6,712
    i assume a4 ?

  3. #3
    LS1+LT1=980hp
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Raleigh, NC
    Age
    35
    Posts
    35

    Sunset Orange Metallic
    2001 Trans Am Firehawk

    Do you still have EGR?

  4. #4
    member toneloc60's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    currently, a tent in Iraq
    Age
    36
    Posts
    1,147

    NBM
    '00 Z28

    We need more details on your car. Is it the 95 Camaro you have listed under your AVATAR, or is it LS1 powered? Is it an A4, M5 or M6?

  5. #5
    Awaiting Activation kaos2700's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Phx,AZ
    Age
    34
    Posts
    18

    silver
    95 camaro

    sorry guys yes it is the 95 v6 3.4 a4. As for the EGR...sorry i dont know what that is. the car only has 80 thousand miles on it and i bairly broke 80 fuel pump has been replaced as with the filter i dont have any other problems right now but it seems like when i fix one thing another thing comes up im wondering should i just start to replace everything with aftermarket product to put a stop to all the problems

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Stumble around 50mph.
    By fbody23100 in forum LT1
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2016, 09:22 PM
  2. Just installed a stall rattle noise at 50mph
    By Durango in forum Automatic Transmission
    Replies: 5
    Last Post: 04-19-2011, 10:02 AM
  3. rough idle and surges erraticaly intermitten
    By 1QWKZ in forum Computer & Tuning
    Replies: 6
    Last Post: 10-03-2010, 09:32 AM
  4. Car Surges When Idling Help Please!
    By LETHALxLS1 in forum Camaro / SS
    Replies: 9
    Last Post: 02-12-2007, 10:39 AM
  5. Engines surges and loses power
    By koolaid_kid in forum External Engine
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2006, 10:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •