Results 1 to 4 of 4

motor wont line up with mounts

This is a discussion on motor wont line up with mounts within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Hey guys, im putting an ls2 into my 2002 camaro z28 and im having trouble getting the motor to line ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    san tan valley
    Posts
    1

    silver
    2002

    motor wont line up with mounts

    Hey guys, im putting an ls2 into my 2002 camaro z28 and im having trouble getting the motor to line up with the motor mounts. had oem mounts, then i bought after market mounts thinking it would work but still having problems. i can get one side in but the not the other. any help is appreciated, thanks

  2. #2
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,567

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    I had a heck of a time with ours when I installed poly mounts. Basically ended up using a large pry bar to leverage it into place in order to install the bolts that attach the driver side mounting plate to the block.

  3. #3
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,508

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    If you loosen but not remove the bolts on the passenger side pedestal to the k member it will make it easier to install.
    Last edited by SMWS6TA; 02-07-2016 at 09:09 AM.
    http://www.ls1.com/forums/f7/my-6-liter-build-174257/

    http://www.ls1.com/forums/f8/my-8-8-rear-build-165553/

    6.0L Block - Forged 403 built, breaking it in , Polluter Stg3 Cam, FAST 102mm Intake, NW102 TB, MSD wires, NGK TR6 plugs, Truck Coil Packs, LS3 Fuel Injectors, CC Pacesetter LT Headers, TS&P ORY, QTP e-Cutout, Magnaflow Muffler, 104mm Air Lid & Line Lock, Catch Can, Stage 2 T56 w/Viper shaft, PRO 5.0 Shifter, Tick MC, Monster Stg 4 Clutch, QT SFI BH, MWC DSL, UMI: SFC, PHB, LCA's, LCA Relocation Brackets & TA, Hotchkis Springs (1" Drop), YR1 Snowflake Wheels wrapped in NT555 tires & Custom Fab Ford 8.8 rear w/4.10 Yukon Gears, WSQ Hood, 3"CM Strange Eng Drive Shaft.

    Horsepower never lies, but is often lied about!

  4. #4
    Electrical Engineer KMdef9's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North of the Motorcity
    Posts
    2,611

    Custom Swirly Black
    2001 WS6 M6

    On top of what those guys said, I always put the bolts for the frame in first, leaving them loose, then line the motor up, using a pry bar or jack to get the motor bolts in.
    "Some people live for the rules..... I live for exceptions" N. Hexum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Energy Suspension Motor mounts or prothane mounts
    By Justin23454 in forum External Engine
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2010, 10:31 AM
  2. Why wont my prothane mounts line up!!!
    By 01ws6er in forum External Engine
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2009, 09:20 PM
  3. UMI SFC'S 3 point center wont line up?
    By Dr.Crash in forum Suspension and Handling
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2009, 11:27 AM
  4. LCAs wont line up
    By 6-Speeder in forum Suspension and Handling
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2007, 10:27 PM
  5. Motor Mounts...HELP!
    By OneFine99TA in forum Western Members
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2005, 06:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •