Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 26 of 26

More problems with a 99 T/A

This is a discussion on More problems with a 99 T/A within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I've been looking at gmpartsdirect to see if the sell a BCM but I can't find it there. Any one ...

  1. #21
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    I've been looking at gmpartsdirect to see if the sell a BCM but I can't find it there. Any one know the part #?

  2. #22
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    cutlass can probably help you with a part number. No junk yards close by?
    Ebay has some but they are used, so you know the deal with those.

    here is the link:
    http://motors.shop.ebay.com/_Car-Tru...98-02&_rkw=bcm

    I not sure if the BCM from previous years will work. If we can confirm that and also see if the one for A4 is the same BCM as for M6 then is easier to look for. I will think the camaros bcm's are the same. If you can confirm this I know for a fact that I have a few camaros in the junk yards in orlando, FL. i can get one for him and ship it to you guys.

    The only issue that you need to figure out is the resistance value for the VATS.

  3. #23
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    Cutlass or Orion told me that he did get a BCM from another car he would need the VIN # in order to program his FOB. Also I think they said it would be a VATS issue to.

  4. #24
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    Quote Originally Posted by SMWS6TA View Post
    Cutlass or Orion told me that he did get a BCM from another car he would need the VIN # in order to program his FOB. Also I think they said it would be a VATS issue to.
    Then yes they know more about the vin stuff and FOB than I do.

  5. #25
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Madison, WI
    Posts
    6,997

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    Here's a list of all the grounds on a 99 Firebird with an LS1. Start with the ones already mentioned because they are the most relevant to your issues.

    G100 (V8 VIN G)
    On the lower right side of the engine, above the starter solenoid
    --

    G101
    In the engine compartment, attached to the front of the left wheelhouse
    --

    G102
    In the engine compartment, attached to the front of the right wheelhouse
    --

    G105
    Attached to the top right side of the radiator support
    --

    G106
    Attached to the top left side of the radiator support
    --

    G109
    Attached to the left front frame rail, forward of the brake pressure modulator valve bracket
    --

    G110 (V8 VIN G)
    Attached to the rear of the left cylinder head
    --

    G111 (V8 VIN G)
    Attached to the lower left side of the engine, behind the alternator
    --

    G112
    Attached to the rear of the left cylinder head
    --

    G200
    Near the left A-pillar, bolted to the IP mounting stud behind the kick panel
    --

    G201
    Near the right A-pillar, bolted to the IP mounting stud behind the kick panel
    --

    G202
    Attached to the floor pan under the center console, rear of the inflatable restraint sensing and diagnostic module (SDM)
    --

    G320
    Bolted to the roof, left of the dome lamp
    --

    G305
    Bolted to the left rocker panel at the floor pan bar
    --

    G310
    Bolted to the roof, left of the dome lamp
    --

    G400
    Bolted to the rear compartment lid release actuator bracket in the rear compartment

  6. #26
    Junior Member Stoianoff31's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Syracuse, NY
    Posts
    35
    1968 Firebird 400

    didnt read enough prob but maybe a bad map sensor?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 97 LT1 problems
    By james78657 in forum LT1
    Replies: 18
    Last Post: 01-20-2012, 10:30 AM
  2. Help: 62.9i problems
    By trooperrunner in forum Stereo and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2009, 04:08 PM
  3. problems with my 66 g.t.o. (help)
    By 05gtoautoX in forum GTO
    Replies: 6
    Last Post: 07-11-2006, 04:49 AM
  4. Site problems or my problems?
    By oneBADDz in forum Request and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2006, 07:26 PM
  5. A/C problems.
    By gnomee in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2006, 07:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •