Results 1 to 4 of 4

misfire problem...again..

This is a discussion on misfire problem...again.. within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; welli recently put sims on the camaro to get rid of the running rich problem..it came back....bought new 02s for ...

  1. #1
    Senior Member 35thAnniZ28's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,809

    eating bulldog
    son of biscuit

    misfire problem...again..

    welli recently put sims on the camaro to get rid of the running rich problem..it came back....bought new 02s for the front...didnt change jack......would tuning it get rid of that problem...or would it jus get rid of the light?? pls help pm please

  2. #2
    Life in the Fast lane sunsetorangess's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bragg NC
    Posts
    2,835

    Met. Sunset Orange
    01 SS

    What codes are you throwing?
    Tunning would get rid of the check engine light and also the running rich issue. Is that the problem thou?
    How do you know its misfiring?
    Whats mods are done?
    J
    2001 SS, Its not the car its the Driver that matters....

  3. #3
    Senior Member 35thAnniZ28's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,809

    eating bulldog
    son of biscuit

    oh well...i think misfires gone...well the cause of the misfire was caused cuz i let my mom drive it to work,.. on the way home she decided to pump regular... well that pissed me off....anyways..no more misfire code....oh yeah all i have is hedman headers lid.....new ntk 02s and simsfor the rear...(which i think broke cuz their pos)...

  4. #4
    Senior Member 35thAnniZ28's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,809

    eating bulldog
    son of biscuit

    oh im going to advance to see which codes im dealing with..thx man...you don't know how long ive been dealing with this whole rich problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Power Door Lock Problems! Weird Problem...
    By 2000TransAm400HP in forum General Help
    Replies: 11
    Last Post: 07-25-2007, 09:06 AM
  2. Misfire! Misfire!
    By surgitech74 in forum Camaro / SS
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2007, 08:18 PM
  3. 98 TA Monsoon Sound problem? Any guesses?
    By klepp1214 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 11
    Last Post: 05-08-2007, 09:19 AM
  4. Very Strange Gauges Problem
    By Friptzap in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2006, 06:19 AM
  5. Misfire @ Idle
    By Flobeast385 in forum Computer & Tuning
    Replies: 10
    Last Post: 07-18-2006, 06:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •