Results 1 to 7 of 7

major problem or normal???

This is a discussion on major problem or normal??? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; alright well i was testing the car out last night as you all are aware i got my car back ...

  1. #1
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    30
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    Exclamation major problem or normal???

    alright well i was testing the car out last night as you all are aware i got my car back with a lot of mods on it and are listed below. so im cruising at 45mph i hit it hard drop to second and accelerate really fast then all of a sudden when i get to about 5,500rpm it feels like someone hit my shifter into neutral and it reved up really fast, but i didnt slip it into nuetral it was in D

    my question is whats going on???

    i have a NEW stock Stall when the tranny was built about 5,000 miles ago. it just felt like it was spinning so did i hurt something it didnt feel like i did, but just want to know what it could be???

  2. #2
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    30
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    mods
    95 WS6, 6 speed, FULL suspension, 9" spool, Vortech S/C HARD TOP!!!!!!!!!!!!!!

    99 Z28/SS Vert Triple Black, H/C

  3. #3
    99PontTA
    Guest
    check the trans fluid level?

  4. #4
    We'll be back... GatorSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    THE SWAMP
    Posts
    1,446

    Light Pewter Metallic
    2000 Camaro SS M6

    Man, Zboner, what in the heck are you doing to your cars? You sure do tear up a lot of stuff...

    So, what happened after it felt like it slipped into neutral? You took your foot off the pedal and slowed down until it "kicked-in" again? Then it seemed normal afterwards? How does it drive since then?

  5. #5
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    30
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    yea i let off the gas real fast and then it felt normal but didnt feel like it slipped back in to drive??? and then it has not acted up anymore??? but before i took the car in the trans was HOLDING in second gear untill i let off and let if shift???

  6. #6
    We'll be back... GatorSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    THE SWAMP
    Posts
    1,446

    Light Pewter Metallic
    2000 Camaro SS M6

    The tranny was rebuilt 5k miles ago? Either the rebuild is suspect or you have been really abusing it.

    BTW, what did you do to Sarge?

  7. #7
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    30
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    yea it was i got a warrenty so im thinking of just taking it back and saying ive been havin problems.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. hypertech 3, is this normal?
    By 5150 in forum Western Members
    Replies: 5
    Last Post: 08-30-2005, 02:56 PM
  2. Wheel jerking over bumps - normal?
    By BlackHawk T/A in forum Suspension and Handling
    Replies: 6
    Last Post: 08-28-2005, 02:45 PM
  3. Clanking headlights - normal?
    By BlackHawk T/A in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2005, 11:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •