Results 1 to 3 of 3

MAF sensor issues

This is a discussion on MAF sensor issues within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Having some probs with the maf sensor. I'm not running much over stock horsepower, so i think i'm going to ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Green Bay, WI
    Age
    32
    Posts
    55

    Black
    2000 SS Camaro M6

    MAF sensor issues

    Having some probs with the maf sensor. I'm not running much over stock horsepower, so i think i'm going to go with the stock replacement from gm. Do I need a retune after swapping in the stock replacement maf? Thanks for any replies.

    2000 Camaro SS M6

  2. #2
    Grand Imperial Wizard Sarge's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Texas Department of Corrections
    Posts
    18,129
    Retired Outlaw Sum Bitch

    No just allow it to re-learn....

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    78

    Black
    2001 Camaro Z28

    i have one practically new if you are interested we could work something like - way cheaper than a new replacement - i need to get rid of ALOT of stuff b/c my lady keeps complaining about "clutter" in the garage. you can pm me if you want

    -bill

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Ls1 pinging and oxygen sensor issues
    By Exec57l in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2012, 09:22 AM
  2. Help: 02 sensor bank 1 sensor 1-Is this drivers side or Passenger
    By cballweg in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-15-2012, 11:44 AM
  3. Question: Reading trans temp stock sensor vs aftermarket sensor in pan
    By senicalj4579 in forum Computer & Tuning
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2011, 08:41 AM
  4. Anyone have issues with the Key sensor?
    By Z28er in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2009, 02:14 PM
  5. Just replaced my crankshaft sensor..still having issues
    By MYSCZ06 in forum External Engine
    Replies: 6
    Last Post: 03-28-2006, 05:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •