Results 1 to 6 of 6

ls6 camaro. Po300-po1133 HELP!!!!!!!!

This is a discussion on ls6 camaro. Po300-po1133 HELP!!!!!!!! within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have replaced the fuel pump with a 255 and fuel filter last year after my ls6 motor swap. Then ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denver
    Posts
    30

    pewter
    2000 b4c ls6 Camaro

    ls6 camaro. Po300-po1133 HELP!!!!!!!!

    I have replaced the fuel pump with a 255 and fuel filter last year after my ls6 motor swap. Then for the last few months ive been dealing with po171 witch was map and intake gasket. fixed now, and every time and again i would get po300 but would go away. So now po300 random misfire will stay on and it would fall on its face around 80 mph and backing up it would misfire bad and once in awhile i would get po131. I just did new plugs and wires and checked to see if i had anymore vacuum leaks. So does anyone know what steps i should take now on po300 and po1133???????

  2. #2
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    Quote Originally Posted by Ls6Camaro View Post
    I have replaced the fuel pump with a 255 and fuel filter last year after my ls6 motor swap. Then for the last few months ive been dealing with po171 witch was map and intake gasket. fixed now, and every time and again i would get po300 but would go away. So now po300 random misfire will stay on and it would fall on its face around 80 mph and backing up it would misfire bad and once in awhile i would get po131. I just did new plugs and wires and checked to see if i had anymore vacuum leaks. So does anyone know what steps i should take now on po300 and po1133???????
    when you replaced the wires did you make sure they click twice by coil end?
    does the car idle fine?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denver
    Posts
    30

    pewter
    2000 b4c ls6 Camaro

    Yes i made sure that the wire click twice to coil and plugs. I check it 3 times and i did pull the plugs to see if i was getting spark from coils and i was. It idles ok. It was will seem to misfire a little. So after i cleared the trouble codes it came back at me with po171 and po300. Really starting to piss me off.

  4. #4
    Smiles for 9.5 Years cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paterson/Ridgewood, NJ
    Posts
    11,474

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    When was the last time you cleaned your MAF sensor? And is it loose?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denver
    Posts
    30

    pewter
    2000 b4c ls6 Camaro

    I have cleaned my maf and it's not loose. I have done just about everything that has to deal with vacuum and air coming into the motor. I cleared my codes yesterday and now I'm just getting po300.. I have heard from other forms that o2s can mess with misfires. I do have sims in the rear since I'm not running cats. I wonder if anyone has ran into what I'm dealing with. Because all I can think of that could be wrong with it would be maf going bad o2s,sims,coils,ls6 cam throwing it off or just needs to be tuned since I'm on a ls1 tune with a full ls6 swap.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    VA
    Posts
    4

    yellow
    2002 vette

    Talk to Steve at tuned by frost about getting a tune. The ls1 timing is way to much for a ls6 set up and may cause severe damage to your engine at WOT.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 05 cts-v po300 after camswap
    By blackbirdbrain89 in forum Computer & Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2011, 06:59 PM
  2. HELP Engine Codes po1133
    By Ws6 Trans am 2001 in forum Computer & Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2011, 07:38 PM
  3. Question: po300
    By mark21742 in forum Computer & Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2008, 06:20 AM
  4. Replies: 19
    Last Post: 01-12-2007, 12:52 PM
  5. Po300 Misfire Code
    By NCR1 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2006, 10:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •