Results 1 to 5 of 5

ls1 wont start

This is a discussion on ls1 wont start within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; went to pick up a pizza, got there turned it off, got back in, turned key and got nothing. no ...

  1. #1
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    ls1 wont start

    went to pick up a pizza, got there turned it off, got back in, turned key and got nothing. no clicking noises just silent. lights, radio everything would work but it wouldnt start. i did see the security light on. i waited about 5 mins and tried again started right up. got to my house tried it again and nothing. its really wet and humid here in dallas right now. could that b a part of it? i just dont know what to do from here.

    i think i jinxed it saying "man, this car has not givin me a single problem at all since i bought it last year"...........i said that on thursday....

  2. #2
    Member DaddySS's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bergen Co. NJ
    Posts
    590

    Black
    2000 Camaro SS Conv.

    If the security light was on then your key is most likely the problem. If you have a spare key try that otherwise go to the dealer and get a new key made. The little chip in the key is a specific resistance to match your car. You should also try just cleaning the key and the ignition switch.

  3. #3
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    i tried both, both failed

  4. #4
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Madison, WI
    Posts
    6,998

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    Vats bypass time

  5. #5
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    was afraid of that lol.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: car wont start and now gauges wont work!
    By AB'sLs1 in forum General Help
    Replies: 52
    Last Post: 04-20-2013, 09:54 PM
  2. Z71 wont start
    By duranws6 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2013, 08:49 PM
  3. LT1 wont start
    By Bad Co. in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2010, 08:23 AM
  4. LT1 wont start
    By Bad Co. in forum LT1
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2010, 06:32 PM
  5. car wont start
    By redss2000 in forum General Help
    Replies: 12
    Last Post: 06-20-2008, 02:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •