Results 1 to 5 of 5

Ls1 idle problem

This is a discussion on Ls1 idle problem within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Have a 2002 z28 camaro. 5.7 , 243 heads, BBK headers, SLP exhaust, comp. cam 604/609 -112 . BBK intake,. ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Cordova,s.c
    Posts
    1

    Black
    2002 z28 Camaro

    Ls1 idle problem

    Have a 2002 z28 camaro. 5.7 , 243 heads, BBK headers, SLP exhaust, comp. cam 604/609 -112 . BBK intake,. Having a idle problem. Can any help ?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Pasadena md
    Posts
    20
    For sure gonna need more info if u want any type of help

  3. #3
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    yeah a little more info is going to be needed. Was the car idling fine with all those mods? Do you have a check engine light? If you do, Have you read the codes? If you have the codes post them.
    1998 TA 130k A4, LS6 intake, TunedByFrost, Airlid, AIR and EGR delete, Borla exhaust, front Eibach lowering springs, LS6 valley cover, UMI TQ arm, UMI LCA's, UMI panhard bar, Poly engine mounts, BMR relocation brackets, Blistein HD shocks and struts, Oil catch can, Autotrix window fix.

    Now I have an 2001 F150 5.4L

  4. #4
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,509

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    Hate to say it but those BBK intakes are know to have issues. Known issues are warping over time, you usually see this if you by them use. Only way to tell 100% is to take it off and slide a straight edge ruler along the entire runner side. I know of only one guy that has never had an issue with his BBK intake. he bought it new and has never removed it since he first installed it.

  5. #5
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,567

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Subscribed and awaiting details on the issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Idle Problem!!!
    By 00hawk109 in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 10-11-2011, 02:38 PM
  2. 01 S-10 4.3l idle problem
    By TwinTA in forum GM Trucks
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2009, 03:17 PM
  3. Question: different idle problem
    By Brad(WS/Z0.6) in forum General Help
    Replies: 16
    Last Post: 01-31-2009, 08:19 AM
  4. Idle Problem please help
    By christrusler in forum General Help
    Replies: 18
    Last Post: 01-25-2009, 08:16 AM
  5. idle problem
    By occamaroz in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2006, 10:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •