Results 1 to 2 of 2

Low RPM Sputter

This is a discussion on Low RPM Sputter within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Ok so my 99' is pretty much all stock except for a crappy Flowmaster exhaust. I am fixing the problems ...

  1. #1
    More dreams than money... Cobra Killer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Omaha
    Posts
    103

    White
    99 Z-28

    Low RPM Sputter

    Ok so my 99' is pretty much all stock except for a crappy Flowmaster exhaust. I am fixing the problems before I start modifying it. It did have a really bad sputter when WOT, I replaced the front O2 sensors and that solved that. Now its throwing no codes. However from idle to about 2200 RPM it sputters and hesitates but after that nothing at all. It only does it when it gets up to operating temp. Any ideas? Are there 3 or four O2 sensors and should I replace the other 1 or 2? Also heard something about my EGR? Any ideas would help. I am already replaced the plugs so it isnt that.

  2. #2
    Member emoFTW's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Oklahoma
    Posts
    321

    black
    99 Z28

    try cleaning the MAF, it was happeneing to my brothers ws6, he cleaned the MAF and it went away.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: ocassional sputter
    By birdflewby in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-12-2014, 05:37 PM
  2. Question: exhaust sputter
    By 01tao6gto in forum General Help
    Replies: 12
    Last Post: 05-31-2008, 08:18 AM
  3. Kind of a sputter
    By jwindbigler in forum Western Members
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2007, 07:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •