Results 1 to 5 of 5

loosing my cool.

This is a discussion on loosing my cool. within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Having trouble with cooling fan circut on 1998 ws6. Can any one tell me what all must be hooked up ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    oklahoma
    Posts
    9

    biue
    1998 firebird

    loosing my cool.

    Having trouble with cooling fan circut on 1998 ws6. Can any one tell me what all must be hooked up besides the cooling sensor to tell the computer to ground relays 1&2 to activate the fans? I can manualy ground wires in connector C-100 and they will run. Any ideas???
    Last edited by waterman74; 04-24-2011 at 10:20 AM.

  2. #2
    Senior Member bills98ta's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    St Thomas, PA
    Posts
    5,047

    White
    1998 Trans Am

    The temp sensor on the head by the # 1 spark plug needs to be plugged in and working. Is the temp gauge working in the dash ? The ECM runs the relays... I think the stock programming is around 188* on the first fan & 195* on the second... The AC should also kick on the fans...
    Last edited by bills98ta; 04-24-2011 at 03:45 AM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    oklahoma
    Posts
    9

    biue
    1998 firebird

    Thanks for the call and info Bill. You were a huge help.

  4. #4
    Senior Member bills98ta's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    St Thomas, PA
    Posts
    5,047

    White
    1998 Trans Am

    Here's a link for Frost...
    http://www.tunedbyfrost.com/

  5. #5
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    Question

    Quote Originally Posted by waterman74 View Post
    Ok, Iam a dumb okie. just read the do not post artical. If what I have done is so bad ,please delete and I will promice to NEVER use this site again. I am sorry!!!

    Having trouble with cooling fan circut on 1998 ws6. Can any one tell me what all must be hooked up besides the cooling sensor to tell the computer to ground relays 1&2 to activate the fans? I can manualy ground wires in connector C-100 and they will run. Any ideas???
    You only have (2) posts what could you have done wrong, and why would anyone want to delete you?

    I don't see a problem with the question..

    Unless of course this is a troll account..

    Mods would deffinetly frown on that..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loosing mph
    By Durango in forum Drag Racing
    Replies: 5
    Last Post: 12-12-2009, 02:19 PM
  2. Loosing oil pressure
    By Mr. Luos in forum Internal Engine
    Replies: 35
    Last Post: 08-25-2008, 08:05 PM
  3. loosing weight
    By silverz28camaro in forum Drag Racing
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2006, 11:18 AM
  4. key fob loosing memory
    By cujo in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2006, 06:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •