Results 1 to 2 of 2

idle problems

This is a discussion on idle problems within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; ive got a problem with my idle staying around 1500 when i use my heater it will go back down ...

  1. #1
    Member cobra12345's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    wva
    Age
    44
    Posts
    116

    idle problems

    ive got a problem with my idle staying around 1500 when i use my heater it will go back down to normal but it takes a few seconds doesnt do this when i got the heater off idles correct then any thoughts

  2. #2
    *lick* 99_natural_beauty's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fayetteville, AR
    Age
    40
    Posts
    153

    White
    1999 Trans Am WS6

    Have you checked for vacuum leaks? I don't know if this has anything to do with your problem or not, but I had a leak behind the TB on mine and it made it idle high. I never checked what it would do if I turned the heater on, the stock one is back on and the problem went away.

    I may be totally off the mark, but it's one thing to check anyway.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How To Fix Idle Problems - Idle Time
    By Ed Blown Vert in forum Firebird / WS6
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2012, 07:50 PM
  2. Help: idle problems
    By 00ls1TAWs6 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-26-2010, 05:01 PM
  3. Help: Idle Problems
    By chaosinfinite in forum Camaro / SS
    Replies: 10
    Last Post: 11-13-2008, 08:15 PM
  4. Idle Problems
    By kaohi36 in forum Internal Engine
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2006, 07:45 AM
  5. 95 Z28 idle problems
    By Tothineself54 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2006, 07:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •