Results 1 to 4 of 4

i have a ?

This is a discussion on i have a ? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a 89 iroc-z 350 tpi and I have a lil problem. When i have my car at idle ...

  1. #1
    a-mean-89-iroc
    Guest

    Question i have a ?

    I have a 89 iroc-z 350 tpi and I have a lil problem. When i have my car at idle it acts as if it wants to shut off but doesnt. But then when i accelerate, it stutters a little bit then goes. Have no idea what it could be but if you guys can help me out it would be alot of help.

    Thanks, Mario

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    any where but here
    Posts
    142
    Fuel pump, fuel filter, injectors, plugs, wires, ignition. Probably one or more of these.

  3. #3
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    could be your maf going out...that's what my old 89 tpi did

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arkansas
    Age
    40
    Posts
    5

    RNB
    98 Z28

    I'd guess injectors or possibly an intake leak. You can spray some carb cleaner around areas of the motor where it could leak, if you notice changes in the idle then you have a leak.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •