Results 1 to 8 of 8

i got it runnnin again!!!!

This is a discussion on i got it runnnin again!!!! within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; i finally figured it out! there was a wire disconnected from the alternator. i hooked it back up and shes ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    31
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    i got it runnnin again!!!!

    i finally figured it out! there was a wire disconnected from the alternator. i hooked it back up and shes running again, however my check engine light is back on again from the previous previous misfire problem. i had a obd check and it showed a misfire on cylinder 5 about a month ago i had the wires and plugs all changed, now the light is back on again and i had another obd check again today and it once again said misfire on cylinder 5. should i just replace that one coil pack (im on a budget now, spent so much over the last month) or replace them all. the injector will be the last option.?????

  2. #2
    Story of My Life!! BIG D's SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Commerce Ga
    Age
    39
    Posts
    4,995

    Black, Blue
    07 TBSS, 07 GSXR1000

    I would switch the coil pack with another coil pack and see if it changes cylinders. That is where I would start.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Yeah, switch it with #3. I'd also take a good look at that plug and wire.

  4. #4
    Veteran Hi-Po's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    10,461

    Black
    1999 TA WS.6

    or replace them all. the injector will be the last option.????? NO definatly does not call for all of them to be changed yet.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    31
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    i ve already changed all the plugs and wires.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    31
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    i guess ill change that one coil pack whre should i git it?

  7. #7
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    31
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    unbelievable!! now i get in it to drive it down the road and it sounds like crap (the engine) has a really rough idle and a little smoke is coming out of the tail pipes... unreal. dont know what to do.

  8. #8
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    That's because you have a mis....make sure the wire is all the way on...it should double click. Swap coils like Big D said, if the misfire goes to the other cylinder then it's the coil. Good thing that the #5 cylinder is really easy to get to If you pull the plug and it wet from fuel then it's not the injector...usually

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •