Results 1 to 4 of 4

Help please

This is a discussion on Help please within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Hey guys my 01 ss needed a smog pump just had a new one put on and all 4 o2 ...

  1. #1
    Steph my1stss's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NJ
    Age
    37
    Posts
    77

    Black
    2001 camaro ss #4168

    Help please

    Hey guys my 01 ss needed a smog pump just had a new one put on and all 4 o2 sensors are new and converters are new. P0410 keeps popping up does anyone know why it was reset by the code reader several times now??

  2. #2
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    when was the last time you clean your MAF?

  3. #3
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...


  4. #4
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Madison, WI
    Posts
    6,998

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    That code basically means there is little or no Secondary air flow into the exhaust/cat converters.
    And there's actually a sticky on it. Click here

    So it the pump even running. Simplest thing that could be wrong is the AIR fuse is blow.
    Other than that, the AIR solenoid might not be opening up to allow air flow into the exhaust. That could be a solenoid problem or a vacuum line problem.

    Check those things over and post back if you need more help. I'll help you out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •