Results 1 to 4 of 4

Help with ongoing problem

This is a discussion on Help with ongoing problem within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Posted this on T/A section may be wrong thread so hear it goes 98 T/A LS 1 runs great during ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    8

    Red
    1998 Trans Am

    Help with ongoing problem

    Posted this on T/A section may be wrong thread so hear it goes 98 T/A LS 1 runs great during cool weather above 85 it just shuts off after it cools it restarts until it warms up again coolant temp is good and no codes any ideas

  2. #2
    Senior Member 1MileCrash's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wisconsin Rapids, WI
    Posts
    2,851

    Black
    1999 Z/28 M6

    i've heard somewhat similar stories occur when ignition coils or modules overheat. so...possibly ignition related...?

  3. #3
    Senior Member Too Fast's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indianapolis
    Age
    54
    Posts
    5,170

    Black
    2000 WS6 6spd Hooker LT

    Might be a fuel pump dying....

  4. #4
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,506

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    Check the temp sensor on the drivers side behind the ps pump but just in front of the headers. Make sure it's not broke out or the wires touching the headers.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ongoing Petitition for Obama Resignation
    By clovenhooves in forum Political / Debate Forum
    Replies: 12
    Last Post: 07-03-2013, 09:30 AM
  2. Need some help trouble shooting ongoing problem
    By Drag Racer in forum Firebird / WS6
    Replies: 12
    Last Post: 05-06-2012, 07:38 PM
  3. ongoing electrical woes for my *Rebuilt* T/A
    By goof4080 in forum Firebird / WS6
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2010, 07:11 PM
  4. please have 9 week ongoing problem
    By SS SLP2 in forum Automatic Transmission
    Replies: 7
    Last Post: 04-16-2007, 01:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •