Results 1 to 7 of 7

Help misfire lost

This is a discussion on Help misfire lost within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Ok i got an problem with my car, gots a misfire.i turn the car on let it heat up to ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    SAN BENITO TEXAS
    Posts
    12

    ATOMIC ORANGE
    2000

    Help misfire lost

    Ok i got an problem with my car, gots a misfire.i turn the car on let it heat up to 210 degrees, spray some water on each header pipe water evaporates on each one except piston 1 and 6. I have checked coils,wires, spark plugs, and it is getting fuel. What can it be need help guys? What can cause it to misfire even if it is getting evering need to fire and not even cause the pipe to get hot, i can even touch it with my hand?

  2. #2
    Senior Member tatertot91's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Coral Springs, Fl
    Posts
    5,773

    Sunset Orange Metalic
    2001 Camaro SS

    Checked the harness on the coils? Maybe swap the coils and see if the problem continues, same for the wires.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    SAN BENITO TEXAS
    Posts
    12

    ATOMIC ORANGE
    2000

    i have swiched coils plugs and wires already. its getting spark,gas. and still misfires

  4. #4
    Senior Member tatertot91's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Coral Springs, Fl
    Posts
    5,773

    Sunset Orange Metalic
    2001 Camaro SS

    Injectors? Unlikely but you never know. Any codes? Did you try a scan tool to see what all your sensors are reading? Again, kind of odd you're saying just 1 and 6

    Maybe reset the computer, disconnect the battery for a while and see if it helps

  5. #5
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    Multiple misfires is probably a vacuum leak I am guessing.

  6. #6
    Senior Member tatertot91's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Coral Springs, Fl
    Posts
    5,773

    Sunset Orange Metalic
    2001 Camaro SS

    Quote Originally Posted by 35th-ANV-SS View Post
    Multiple misfires is probably a vacuum leak I am guessing.
    Didn't think about that one

  7. #7
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    I would start by checking your vacuum hoses for cracks or tears. Maybe one came loose.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. #3 misfire
    By AfterYou in forum General Help
    Replies: 63
    Last Post: 11-21-2010, 04:09 PM
  2. Help: PD 306 CYL 6 Misfire
    By Paulie in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-17-2010, 03:43 PM
  3. Misfire
    By cancam99ss in forum External Engine
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2010, 09:30 PM
  4. Misfire
    By TransAm11973 in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 11-23-2009, 06:28 PM
  5. Misfire cyl #3 HELP!!!!
    By blownh2x in forum General Help
    Replies: 16
    Last Post: 03-28-2009, 12:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •