Results 1 to 7 of 7

Help With Fuses

This is a discussion on Help With Fuses within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a 99 TA and i have two fuses that keep blowing. Everytime i hit any button on my ...

  1. #1
    white/blue99ta white/blue99ta's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    starke, florida
    Age
    35
    Posts
    40

    white w/blue stripes
    1999 Trans Am WS7

    Help With Fuses

    I have a 99 TA and i have two fuses that keep blowing. Everytime i hit any button on my keyless entry it blowes the fuse to my rpm mph odo and the radio. Also the fuse to my foglights, taillights and lights to my dash. Any help would be awsome!!!!!!!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    San Diego
    Age
    34
    Posts
    63

    Metallic Navy Blue
    1998 Trans Am

    Holy shit thats crazy.. a suggestion I have is to simply try re-programming your remote, and make sure the fuses that keep blowing are the right fuses for the slot they are in.

  3. #3
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    Make sure the fuses are the correct rating

  4. #4
    white/blue99ta white/blue99ta's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    starke, florida
    Age
    35
    Posts
    40

    white w/blue stripes
    1999 Trans Am WS7

    Figured it out!!

    It was a wire on one my foglights touching the body. Whenever i would turn my fog lights on it would blow a fuse and when i pressed a button on my remote which turned on my foglights also it would blow another fuse. Thanks for the advise!!!!!!!!!!!!

  5. #5
    down in it 310stanger's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    nj
    Age
    34
    Posts
    10,976

    white
    90 Mustang 5.0

    good job in finding it. a problem like that is almost always a short, or a rubbing wire. i hate electrical problems.

  6. #6
    Senior Member 02z28ls1's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    near St. Louis
    Posts
    1,205

    navy blue
    2002 Z-28 Camaro M6

    Wow-that is an impressive fix-how'd find that?I'm going to look at my foglight wiring and possibly reroute something.

  7. #7
    white/blue99ta white/blue99ta's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    starke, florida
    Age
    35
    Posts
    40

    white w/blue stripes
    1999 Trans Am WS7

    luck!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •