Results 1 to 3 of 3

help

This is a discussion on help within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; my trans am is not makin volts i changed the alt and the batt the volts stay at 11.5 to ...

  1. #1
    Junior Member emarshws6's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Walnut Bottom P.A.
    Posts
    2

    White
    1999 Trans Am WS6

    help

    my trans am is not makin volts i changed the alt and the batt the volts stay at 11.5 to 12.5. when the car is on with no light ect then the volts r at 11.5 when i turn the light on they go up to 12.5 and stey there even if i turn the ac and fan all the way up and when i turn them off they go back down to 11.5 or 12 and they will stay there anyone know how to fix it? please help me

  2. #2
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Madison, WI
    Posts
    6,998

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    Maybe the little wire for the plug is broken some where. I've heard of that happening several times on this site now.
    A Fix if You Break your Alternator Wire Plu

  3. #3
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    check the wire that cutlass mention. You could have a falling or bad alternator too. If the cable is good then try to get the alternator bench tested.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •