Results 1 to 7 of 7

fuses poppin

This is a discussion on fuses poppin within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a 2000 Camaro SS. Keeps blowing fuse for instrument panel lights & parking lights (SAME FUSE). Any ideas ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Illinois
    Posts
    9

    Black
    2000 Camaro SS

    fuses poppin

    I have a 2000 Camaro SS. Keeps blowing fuse for instrument panel lights & parking lights (SAME FUSE). Any ideas on a wiring diagram or how i can trace the short in the system? It would only blow every now and then until i did a burnout with a slight wheel hop. As soon as i felt the hop the short completely grounded. Now pops as soon as i touch it to the fusebox. Can anyone out there help me?

  2. #2
    Senior Member bills98ta's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    St Thomas, PA
    Posts
    5,047

    White
    1998 Trans Am

    First thing I would check, is the famous front parking / turn signal bulbs & sockets...

  3. #3
    Junior Member germ89's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Pensacola fl
    Posts
    25

    mystic teal
    2000 camaro z28

    I had this problem but it had to do with the sound system (head unit) , it had a short in the ground wire and it was popping my fuses for all my dash components. i rewired it and bam fixed then a week later a double den pioneer.

  4. #4
    Junior Member DirtyJerzZ28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Tucson, Az
    Posts
    26

    Red
    2001 Z28 Camaro

    Don't keep reseting the circuit breaker, for it might cause more damage. Ill have to look at my service book when i get home and see if i can trow a couple test points for you to check. Wont be to hard to find, could be a loose ground on the parking lights.

  5. #5
    Join the PHK @ thephk.org Sommer86@6LE's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Studio City, CA
    Posts
    1,054

    Red
    2001 Camaro SS

    I just noticed that my wipers weren't working. I check the fuse and viola!... The fuse was blown.

    I replaced it just to blow that one. Any ideas as to where I should start my "short" hunt?

    Join the PHK
    2009 LS1.com Calendar Car

  6. #6
    Senior Member bills98ta's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    St Thomas, PA
    Posts
    5,047

    White
    1998 Trans Am

    Sounds like the wiper motor might be gone, or someone glued your wipers to the windshield... LOL

  7. #7
    Dirty Harry hec33's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Starkville, MS
    Age
    31
    Posts
    78

    Pewter
    1999 Z28 M6

    I've got this same issue, but I haven't had time to check anything out

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bums poppin up everywhere
    By ldurham in forum Almost Anything Goes
    Replies: 23
    Last Post: 09-19-2011, 09:13 PM
  2. Help: Codes keep poppin up - help!
    By dgoett in forum Firebird / WS6
    Replies: 13
    Last Post: 10-28-2010, 10:11 PM
  3. Blowing Fuses!
    By Ryans99LS1 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-2007, 09:16 PM
  4. Blowing fuses
    By 2000 SS Beast in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 10-10-2007, 10:34 PM
  5. Help With Fuses
    By white/blue99ta in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2006, 10:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •