Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 44 of 44

Fans not turning on!!

This is a discussion on Fans not turning on!! within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Wow. Glad it's fixed....

  1. #41
    Senior Member Too Fast's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indianapolis
    Age
    54
    Posts
    5,170

    Black
    2000 WS6 6spd Hooker LT

    Wow. Glad it's fixed.

  2. #42
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NEW JERSEY
    Posts
    814

    PEWTER
    2001 TRANS AM WS6

    Im glad its not over heating but are the fans working right now that the hoses are switched?

  3. #43
    Member 1st TA's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Il.
    Age
    57
    Posts
    202

    Pewter
    02 WS-6 w/ Ram Air

    Don't know if LS and LT are the same set up or not but the fans are controled by a sender screwed into the water pump on a LT which tells the computer wen to turn the fans on.

  4. #44
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NEW JERSEY
    Posts
    814

    PEWTER
    2001 TRANS AM WS6

    No ls1 pumps have no sensore

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. turning .avi into a .jpg
    By NE98LS1 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2010, 03:42 PM
  2. turning 30
    By chuck4345 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 40
    Last Post: 10-03-2008, 06:58 AM
  3. Help Fans arent turning on..
    By eddielb in forum Western Members
    Replies: 9
    Last Post: 02-18-2008, 12:20 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 11-28-2007, 05:36 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 05-11-2007, 11:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •