Results 1 to 8 of 8

Engine may have took a dump on me????

This is a discussion on Engine may have took a dump on me???? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; OK i have a 98 z28 with minor bolt ons...... i was sick with the flu and drivin home from ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    sunshine state
    Age
    33
    Posts
    18

    black
    98 camaro vert

    Engine may have took a dump on me????

    OK i have a 98 z28 with minor bolt ons...... i was sick with the flu and drivin home from the doctors.3/4 of the way home the car shut off. then i started it again...it started so i left at green couple blocks from my house.... at the stop sign....car stopped again..... two blocks away tried to start it and it took a couple of turn before it started... but then the engine F-ing started to make a bad noise... real bad.... like a tin can was thrown in the head.... got home check the oil it was fine might have water..... but then i looked at the ratitior and saw no coolant i open the switch and the coolant temp was real high 3/4 or more .... put water and it started to leak i was pissed.... i was sick so i just went to bed. Two days later i felt better i started it and it still made the noise.... so when may dad came home i started it for him it didn't make the noise this time for like 5 seconds then it did it again.... what can be the problem..... low on cash need a quick way to see what the problem is.... hoping its just the rocker or spring pushrod something other than piston or rod or a damn bearing.... please help any info will be great..... thank you

  2. #2
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    28
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    it doesnt sound good my man..you need to take the top end off and check around..and while your at it check the compression..um try to issolate the sound..and see what cylinder its comming from.

  3. #3
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    wanna sell it?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    sunshine state
    Age
    33
    Posts
    18

    black
    98 camaro vert

    not yet credits not that good..... to get a car i would want

  5. #5
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    Quote Originally Posted by lsabugo98z28 View Post
    not yet credits not that good..... to get a car i would want
    i have an 98 z 28 that i could trade too.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    sunshine state
    Age
    33
    Posts
    18

    black
    98 camaro vert

    vert

  7. #7
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    hard top, i have way to much into my ss vert.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Glendale az
    Age
    30
    Posts
    74
    Quote Originally Posted by lsabugo98z28 View Post
    OK i have a 98 z28 with minor bolt ons...... i was sick with the flu and drivin home from the doctors.3/4 of the way home the car shut off. then i started it again...it started so i left at green couple blocks from my house.... at the stop sign....car stopped again..... two blocks away tried to start it and it took a couple of turn before it started... but then the engine F-ing started to make a bad noise... real bad.... like a tin can was thrown in the head.... got home check the oil it was fine might have water..... but then i looked at the ratitior and saw no coolant i open the switch and the coolant temp was real high 3/4 or more .... put water and it started to leak i was pissed.... i was sick so i just went to bed. Two days later i felt better i started it and it still made the noise.... so when may dad came home i started it for him it didn't make the noise this time for like 5 seconds then it did it again.... what can be the problem..... low on cash need a quick way to see what the problem is.... hoping its just the rocker or spring pushrod something other than piston or rod or a damn bearing.... please help any info will be great..... thank you

    Where did it leak from when you added water?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Some insight into the 3.4L OHV Motor...
    By Black34v6 in forum V6
    Replies: 115
    Last Post: 12-31-2015, 05:51 AM
  2. Who developed the small block motor?
    By Gama-Goat in forum Almost Anything Goes
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2006, 08:52 PM
  3. So what are they saying about GM's I5?
    By AtLarge in forum Almost Anything Goes
    Replies: 13
    Last Post: 09-01-2006, 12:13 PM
  4. 99 Corvette bone stock Complete LS1 Engine 17,000 miles
    By chrisjw1 in forum Parts For Sale / Trade
    Replies: 14
    Last Post: 01-20-2006, 07:39 AM
  5. 160 thermo
    By jcot72 in forum General Help
    Replies: 31
    Last Post: 11-25-2005, 02:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •