Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 22 of 22

Engine cranks but won't start

This is a discussion on Engine cranks but won't start within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Originally Posted by cascade Appears the relay was starting to die. Replaced it with the one from the FAN2 slot, ...

  1. #21
    Electrical Engineer KMdef9's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North of the Motorcity
    Posts
    2,611

    Custom Swirly Black
    2001 WS6 M6

    Quote Originally Posted by cascade View Post
    Appears the relay was starting to die. Replaced it with the one from the FAN2 slot, and it worked. Went to the store and bought a brand new relay and installed it, and the car continues to fire up the first try.
    Glad to hear it was a cheap fix!

  2. #22
    Smiles for 9.5 Years cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paterson/Ridgewood, NJ
    Posts
    11,474

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    Good to hear. Back to enjoying your car.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: Scanner link Failure engine cranks but does not start
    By USengines in forum General Help
    Replies: 20
    Last Post: 05-04-2013, 05:40 AM
  2. Sometimes cranks but doesn't start
    By Mrmowerguy in forum General Help
    Replies: 18
    Last Post: 03-07-2011, 06:59 PM
  3. Question: 1995 TRANS AM cranks but won't start
    By 1995TRANSAM in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2009, 04:11 PM
  4. another ls1 camaro cranks no start question
    By ssscamaro in forum General Help
    Replies: 17
    Last Post: 10-16-2006, 10:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •