Results 1 to 4 of 4

Dead spot or miss. help

This is a discussion on Dead spot or miss. help within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Hey guys i have a 99 ws6 trans am. it has either a miss or a dead spot mostly around ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    baltimore md
    Age
    30
    Posts
    39

    black
    99 ws6

    Dead spot or miss. help

    Hey guys i have a 99 ws6 trans am. it has either a miss or a dead spot mostly around 2400-2500 rpms when i put a load on the motor like hit the gas about half way maybe alittle more. also it seems to do it worse when its cold. any ideas? i already did plugs and wires

  2. #2
    Grand Imperial Wizard Sarge's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Texas Department of Corrections
    Posts
    18,123
    Retired Outlaw Sum Bitch

    Did you change the fuel filter?

  3. #3
    Story of My Life!! BIG D's SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Commerce Ga
    Age
    39
    Posts
    4,995

    Black, Blue
    07 TBSS, 07 GSXR1000

    You haven't noticed your temp guage moving more than normal? If so check your temp sending unit to make sure the wire is connected. I had that problem on my SS it would cut out when it got loose. It would even kick off the cruise on it. Just an idea. Probably like Sarge said a fuel filter.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    177

    Red
    2002 T/A

    Deap spot on TPS sensor. Try checking it with a scanner. Or graphing multimeter if you got one.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dead spot or miss help
    By onebadassws6 in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2007, 11:21 AM
  2. Saddam - Dead
    By 97DOHC in forum Almost Anything Goes
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2006, 06:44 PM
  3. Dead Spot from Air/Fuel mixture? Need Help Please
    By 99m6t/a in forum External Engine
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2006, 09:01 PM
  4. dead spots...mph
    By SeVeReDiStOrTiOn in forum Automatic Transmission
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-2006, 11:43 AM
  5. Possible Engine Miss
    By Necction in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2005, 03:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •