Results 1 to 5 of 5

Corvette goes dead

This is a discussion on Corvette goes dead within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a 93 vette 6 speed i have put a new igintion module on it new coil and has ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Tn
    Posts
    22

    pewter
    2001 ws6 1994 z28

    Corvette goes dead

    I have a 93 vette 6 speed i have put a new igintion module on it new coil and has a opti spark about 6 months old you can be driving about 20 mins or so and it cuts out sometimes it will crank afterwards and run a few more mins sometimes you have to wait A few hours and its fine again....any ideas?

  2. #2
    Former Mopar Man 2002ssslp's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Branchville, NJ
    Posts
    3,111

    Silver & Blue
    02 Camaro SS, 04 GTO

    Any codes ? You have the first gen ODB sustem so you will need to get the right scanner if you have codes. I was also thinking about a clogged fuel filter or vapor lock. Good luck.
    My ride is a 2002 Camaro SS SLP #3296 with 30k, LTH, 3" Y, CME, Frost tune, K&N, ported TB, Blackwing lid, Bellows, MSD, Denso Iridium, and 85mm MAF, Bilsteins, Eibach springs, SLP strut brace, Adj. Panhard, TA Girdle, UMI, Pro 5.0, Nitto NT555
    My wife has a 2004 GTO with the rare SAP, 18" wheels, K&N Cold Air System, MSD, Ported TB, Frost tune, Denso Iridium, Flowmaster cat-back, 3200 Yank, 75k

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Tn
    Posts
    22

    pewter
    2001 ws6 1994 z28

    It dont loose fuel it looses fire ..it has no codes i have a snap on scanner with obd1 plug

  4. #4
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,520

    98 Formula
    06 duramax

    those opti's are a notorious pain in the ass.....not to mention expensive. My bet is the opti....again. Water pump leaking any by chance?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Tn
    Posts
    22

    pewter
    2001 ws6 1994 z28

    Naw water pump is fine and its losing fire at the coil so it dont even make it to the opti....i think it might be a short in the wiring somewere but makes no since because it only does it after you drive it for a while

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Man and his dog found dead in 2007 Corvette
    By sjgreen6 in forum Corvette
    Replies: 16
    Last Post: 06-11-2015, 10:06 AM
  2. Ted is dead
    By Huskerz1 in forum Political / Debate Forum
    Replies: 46
    Last Post: 09-02-2009, 02:02 PM
  3. Teen Dead After Crashing Corvette Into SUV
    By doberman 152 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 98
    Last Post: 02-26-2009, 12:47 PM
  4. RMS is dead.....GO AVS !!!!!!
    By 98T/Aformula. in forum Rocky Mountain Members
    Replies: 40
    Last Post: 07-08-2008, 07:42 AM
  5. He's dead!
    By Z06-Goose in forum Rocky Mountain Members
    Replies: 15
    Last Post: 12-31-2006, 10:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •