Results 1 to 3 of 3

Cooling fans wont run

This is a discussion on Cooling fans wont run within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Today Temp went to 230, i stoped neither fan was running temp went to 240, i shut it off, fans ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    pa.
    Posts
    54

    black
    98 vette

    Cooling fans wont run

    Today Temp went to 230, i stoped neither fan was running temp went to 240, i shut it off, fans wont come on, any help, fuses looked OK 98 Vette Thanks

  2. #2
    Senior Member greatwhiteZ28's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    d
    Age
    33
    Posts
    3,675

    white
    2002 z28

    if you know electriacal test the feeds on wires to see what there at. then try to turn them on manually by "not recommending but" splicing into the wire to run manually

  3. #3
    Senior Member greatwhiteZ28's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    d
    Age
    33
    Posts
    3,675

    white
    2002 z28


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ls1/lt1 cooling fans
    By QKRDTA3 in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2009, 05:58 AM
  2. Cooling Fans
    By kraemer94 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-18-2007, 07:40 PM
  3. Cooling fans wont run
    By blackvette in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-23-2007, 08:13 PM
  4. Need LS1 cooling fans
    By Fire Chicken of Doom in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2006, 07:49 PM
  5. 98 LS1 cooling fans?
    By tigressws6 in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-19-2006, 02:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •