Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 23 of 23

coolant problem!!!!

This is a discussion on coolant problem!!!! within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I bet you need head gaskets. When your getting on it air from the combustion chamber is probably leaking past ...

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Philadelphia
    Age
    32
    Posts
    1
    I bet you need head gaskets. When your getting on it air from the combustion chamber is probably leaking past the gasket into your cooling system causing the coolant to poor out the top. The compression test might not show bad because the problem only seems to happen under heavy load I doubt anyting else in the cooling system could cause this to happen expecially since you have already tried everything else
    Last edited by Lthl PSI; 01-07-2006 at 11:13 AM.

  2. #22
    99PontTA
    Guest
    Quote Originally Posted by Lthl PSI
    I bet you need head gaskets. When your getting on it air from the combustion chamber is probably leaking past the gasket into your cooling system causing the coolant to poor out the top. The compression test might not show bad because the problem only seems to happen under heavy load I doubt anyting else in the cooling system could cause this to happen expecially since you have already tried everything else
    I seriously doubt this........

  3. #23
    Tech Junkie hammertime's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Belleville, IL
    Posts
    400

    Pewter Metallic
    2001 Camaro SS

    Quote Originally Posted by Lthl PSI
    When your getting on it air from the combustion chamber is probably leaking past the gasket into your cooling system causing the coolant to poor out the top.
    I think you may have missed this statement in the original post:

    Quote Originally Posted by 98inportkillerta
    A test was also done to check for any combustion gases in with my coolant, and nothing.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Engine coolant issue with my LS1
    By myk02k in forum Internal Engine
    Replies: 25
    Last Post: 11-15-2007, 03:42 PM
  2. advice on coolant leak
    By SeVeReDiStOrTiOn in forum General Help
    Replies: 35
    Last Post: 12-19-2005, 06:38 AM
  3. ls6 intake coolant plugs or extra front coolant pipe?
    By mikes ss in forum External Engine
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2005, 04:13 PM
  4. Problem after Problem
    By boone94 in forum Internal Engine
    Replies: 9
    Last Post: 11-04-2005, 06:31 PM
  5. Problem with Baer GT+ rotors contacting lower A-arms
    By austinWS6 in forum Firebird / WS6
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2005, 01:26 AM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •