Results 1 to 3 of 3

Clutch Problem

This is a discussion on Clutch Problem within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Just bled my clutch because fluid was really low and black......Now clutch pedal feels alot better but car drives like ...

  1. #1
    TECH Fanatic AFASTYZFR1's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    USA
    Posts
    330

    Sunset Orange
    2001 Procharged Camaro SS

    Clutch Problem

    Just bled my clutch because fluid was really low and black......Now clutch pedal feels alot better but car drives like sh*t.....i get on it hard shift 2 second keep goin hard and the when i try and bang 3rd car wont go into gear like the clutch isnt engaged but doesnt grind.....car has 45xxx miles and is a 2001 Z28......any ideas

  2. #2
    Senior Member JonB's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Florida
    Age
    32
    Posts
    1,458

    Black
    2005 GTO

    Quote Originally Posted by AFASTYZFR1 View Post
    Just bled my clutch because fluid was really low and black......Now clutch pedal feels alot better but car drives like sh*t.....i get on it hard shift 2 second keep goin hard and the when i try and bang 3rd car wont go into gear like the clutch isnt engaged but doesnt grind.....car has 45xxx miles and is a 2001 Z28......any ideas
    Bleed it some more there's probably air in the system.

  3. #3
    Member SSpdDmon's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Farmington, MI
    Age
    36
    Posts
    332

    SOM
    '01 Camaro SS

    Yeah, make sure all of the air is out of the system and there's pleanty of clean fluid in the resivior. You might need to have the slave cylinder replaced. You should also look into the drill mod for the master cylinder.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. clutch problem?
    By sirenformula350 in forum Manual Transmission
    Replies: 11
    Last Post: 03-24-2007, 11:34 PM
  2. is it a clutch problem, or a tranny problem?
    By sgt0704 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2007, 04:03 PM
  3. Another possible clutch problem
    By crazyTAlover in forum Manual Transmission
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2007, 10:39 PM
  4. Clutch problem/ slave cylindar
    By NVmySSMaro in forum Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 05-15-2006, 10:20 AM
  5. New clutch problem.
    By Vudu2000 in forum Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2006, 06:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •