Results 1 to 5 of 5

Changed the plugs... whew...

This is a discussion on Changed the plugs... whew... within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I just changed out my plugs. A friend that helped was baffled at what a pain in the ass that ...

  1. #1
    10 year lurker DrMilhouse's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Colorado
    Age
    41
    Posts
    2,119

    Black
    99 Z28

    Changed the plugs... whew...

    I just changed out my plugs.

    A friend that helped was baffled at what a pain in the ass that is to change the plugs in an f-body.

    It went kinda smooth I though. Only about 2.5 hours.

    #8 on that is such a b!tch.

    Good news is, it seems better. I only took a short drive after replacing.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SATX
    Posts
    847

    Pewter
    2000 Trans Am

    shoot dont remind me, I got mine to do sometime this next few months not looking forward to it.

  3. #3
    Something Diabolical... chuckie669's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    2,677
    2000 C5 Torch Red

    I remember how battered I was the first time.

    When I did my header install, both removing and installing, I didn't use a single extension or swivel and was like :WTF:.

  4. #4
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black

    Changed them in a regal 3800 today.. GM put the 02 sensor in the way of plug 6....

  5. #5
    10 year lurker DrMilhouse's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Colorado
    Age
    41
    Posts
    2,119

    Black
    99 Z28

    I used the instructions on installuniversity.com

    Of course that helped, but it still a pain in the ass.

    I needed a drink after that one. Instead I went to work.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Changed my plugs
    By Too Fast in forum External Engine
    Replies: 13
    Last Post: 03-12-2014, 05:14 PM
  2. Changed the plugs, still skipping.
    By Zapper2003 in forum LT1
    Replies: 26
    Last Post: 11-12-2008, 03:07 PM
  3. Changed Plugs/Wires on LT1, still no good
    By Zapper2003 in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-30-2008, 06:18 PM
  4. Avg mileage you changed out your plugs and wire?
    By Mustang Killa in forum External Engine
    Replies: 17
    Last Post: 06-07-2008, 07:13 PM
  5. Changed plugs!!
    By Huskerz1 in forum General Help
    Replies: 18
    Last Post: 06-27-2006, 02:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •