Results 1 to 5 of 5

car stutter?

This is a discussion on car stutter? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Ive found and fixed a vacuum leak, I also did change the plug and wires, so its probly the plugs, ...

  1. #1
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    car stutter?

    Ive found and fixed a vacuum leak, I also did change the plug and wires, so its probly the plugs, I spaced them, and I dont think I should have, Ill probly just go buy some more (iridium). When Im driving, my car sometimes seems like it sputters or something, it mostly does it when Im going alittle faster then cruising speed, ill try to get a video w/sound, but Ive tried it once and u can really hear it? Oh and also, my plugs hit on the headers and there isnt really any way for me to fix it... I dont know i that will cause anything.

  2. #2
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    also here is some more info, It mostly happens at the beginning of a gear (mostly 3rd) and when I press the peddle down very little it starts 2 stutter. any ideas? (and this didnt happen b4 the plugs I installed) But also, I got the SES lite turned off, and 30 mins later, they came back on (so I looked for something wrong and found the Vacuum leak, I fixed it and the lite went off) so now I have no SES lite on, so I wonder if it really is the plugs or something else, thanks.

  3. #3
    Member BlueMagicSS's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oakland, California
    Age
    29
    Posts
    295

    Candy Blue
    2000 Camaro SS

    If your plug wires are hitting against the headers, they could burn and cause a misfire, what code did you get from the MIL light??

  4. #4
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    P0507
    P0171
    P0174
    P0300
    those are the codes Ive got.

  5. #5
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    but whn I went to auto zone they turned the lites off and it came back on, I found a vacuum leak, fixed that and the lite went off, and has not come back on yet?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 99 z28 lag/stutter please help!!
    By clewis05 in forum General Help
    Replies: 85
    Last Post: 03-29-2015, 10:52 AM
  2. engine stutter issue
    By iamsam38 in forum Member's Rides
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2010, 12:09 AM
  3. Help: Engine Stutter at 2600 RPM!
    By camaroluvr447 in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-16-2010, 10:06 PM
  4. Weird Hesitation/Stutter
    By tpilews in forum General Help
    Replies: 24
    Last Post: 04-03-2010, 03:48 AM
  5. Wierd stutter problem on colder days
    By grandkodiak in forum LT1
    Replies: 26
    Last Post: 03-05-2008, 07:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •