Results 1 to 9 of 9

Car Alarm

This is a discussion on Car Alarm within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Thing seems to be going off on it's own. I have been staring at it for nearly an hour seeing ...

  1. #1
    Member c5z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    8,120

    On your ass flashing
    my highbeams

    Car Alarm

    Thing seems to be going off on it's own. I have been staring at it for nearly an hour seeing if anyone was dicking with me but haven't seen anyone through my window. Any guesses?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Going off for no apparent reason is usually the shock sensor going bad. Try disconnecting it for a while and see if it stops.

  3. #3
    Member c5z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    8,120

    On your ass flashing
    my highbeams

    Quote Originally Posted by 2001NBMZ28 View Post
    Going off for no apparent reason is usually the shock sensor going bad. Try disconnecting it for a while and see if it stops.
    The little do hicky under the rear right stereo correct?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    On the wheel well just above and forward of the spare tire - has a small white knob you can turn counterclockwise to decrease the sensitivity if you want to try that too.

  5. #5
    Member c5z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    8,120

    On your ass flashing
    my highbeams

    Seems this was either the 2nd or third time it happened spanning across what seemed months. Disconnected, it is the obvious solution-just wish I had an alarm.

  6. #6
    NY Representative basballny2's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    NeW YoRk
    Posts
    3,393

    Red
    2001 ws6

    disconnect the battery for 10 min. and then reconnect it......same thing used to happen on my GTP which had an aftermarket alarm, only thing to get it to stop was disconnecting the battery for a lil....hope that helps.

  7. #7
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    Here's what you're looking for bud. In the spare tire area..


  8. #8
    Member c5z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    8,120

    On your ass flashing
    my highbeams

    Thanks
    Yup disconnected it just have to wait and see if that was the bitch or not.

  9. #9
    2004 HEAD/CAM CTS-V 9t8z28's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    doylestown, Pa
    Posts
    6,818

    SILVER
    2004 CTS-V

    I had the same issue w/ both my 97 and my 98. Disconnecting it solved the issue and the alarm still works except for sensing a shock.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. alarm keeps going of
    By barryz in forum General Help
    Replies: 14
    Last Post: 10-05-2011, 08:59 AM
  2. Question: Help. Alarm going off
    By joels1bird in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2008, 06:53 AM
  3. Alarm
    By 00ssSLP in forum Stereo and Electronics
    Replies: 6
    Last Post: 05-19-2007, 05:41 PM
  4. Alarm
    By Mike's TA in forum Stereo and Electronics
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2007, 10:45 AM
  5. New Alarm Q's
    By urstolendesire in forum Stereo and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2007, 06:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •