Results 1 to 2 of 2

cant get started?

This is a discussion on cant get started? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have not had it started in 2 years. Yes sad, between moving to a new house,getting married,getting new job ...

  1. #1
    Junior Member jondev's Avatar
    Join Date
    Feb 2008

    1999 Transam

    cant get started?

    I have not had it started in 2 years. Yes sad, between moving to a new house,getting married,getting new job and weird hours to work she has sit waiting on me, havent had to much spear time to get back in the swing of tinkering on the old gal. It is a 99 T/A with right at 100k. the last time i had her going she died on me and would not start back then the bat. went dead.. So i replaced the bat. and the security alarm would run the bat down before she would turn over. it would not turn over only made a sparking like sound when i would try to turn her over but the lights and radio worked. The starter has been replaced. and i need to get a new key but i was also have problems with the security not letting me start the car, also have some water damage to the pass. side headlight. Anyone know how and where to start to get her back ?

  2. #2
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Madison, WI

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    Look for the Vats Bypass thread for your security issues
    Where is the sparking noise coming from? If its at the battery then you may need to tighten the battery cable connections up a bit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange noise when engine started
    By Varanus762x39 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-09-2009, 05:42 AM
  2. Gm's troubles started when -
    By Z ROADSTER in forum Almost Anything Goes
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2009, 07:12 AM
  3. Help, SpurSS started surging and turned onSES
    By SpurSS in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 04-12-2009, 03:18 PM
  4. Started Pacesetter Install
    By nc2k2z28 in forum External Engine
    Replies: 17
    Last Post: 07-09-2008, 01:17 AM
  5. Got it started Finally!!!
    By camarostripes96 in forum LT1
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2008, 05:31 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts