Results 1 to 2 of 2

a/c question

This is a discussion on a/c question within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; the a/c on the 02 trans am will not blow as hard as it should after about 45 minutes of ...

  1. #1 02transamce's Avatar
    Join Date
    Nov 2008

    2007 Corvette

    a/c question

    the a/c on the 02 trans am will not blow as hard as it should after about 45 minutes of driving with the blower set on low,also notice ice on the accumulator,added some(not a whole lot) r134a to the system and the problem remains,any suggestions.also what pressure is normal for the a/c system.

  2. #2
    Member JRENIGAR's Avatar
    Join Date
    Oct 2009

    99 camaro

    high side between 250 and 400, low side between 30 and 50. If high side is in the upper range and the low side wont get high enough change the oriface tube located in the small line coming from the evap canister to the condensor in front of the radiator. This always works for me and I have done it to several others before.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. radiator removal, have to take out a/c condensor??
    By ggino85 in forum External Engine
    Replies: 10
    Last Post: 02-24-2010, 04:10 AM
  2. Full Throttle and A/C
    By aerojt in forum Camaro / SS
    Replies: 17
    Last Post: 08-27-2008, 03:22 PM
  3. A/C Recharge Question
    By Sleeper101 in forum LT1
    Replies: 9
    Last Post: 06-02-2008, 01:16 PM
  4. 2000 frame damage question
    By jinxeng in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-24-2006, 05:30 PM
  5. Another Cam Question or Two!!!
    By schtick in forum Internal Engine
    Replies: 4
    Last Post: 05-16-2006, 05:49 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts