Results 1 to 12 of 12

Blower Problem?

This is a discussion on Blower Problem? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; When ever i have my air, heat, or anything blowing out above half on the knob it rumbles....what is the ...

  1. #1
    Member LS1SSZ28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Columbia, SC
    Age
    27
    Posts
    228

    Black
    2001 Camaro SLP SS #4473

    Blower Problem?

    When ever i have my air, heat, or anything blowing out above half on the knob it rumbles....what is the problem?

  2. #2
    no more 4th gen secondgearscratch's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    St. Louis, Missouri
    Age
    28
    Posts
    2,463

    Pewter
    2000 z28

    Quote Originally Posted by LS1SSZ28 View Post
    When ever i have my air, heat, or anything blowing out above half on the knob it rumbles....what is the problem?
    you mean its loud? mine is too... not a problem perse...

  3. #3
    Member LS1SSZ28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Columbia, SC
    Age
    27
    Posts
    228

    Black
    2001 Camaro SLP SS #4473

    well like it works, heat or air doesnt matter but like if i turn it to full power it makes a noise comming from the glove box area, which would be the blower

  4. #4
    no more 4th gen secondgearscratch's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    St. Louis, Missouri
    Age
    28
    Posts
    2,463

    Pewter
    2000 z28

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by LS1SSZ28 View Post
    well like it works, heat or air doesnt matter but like if i turn it to full power it makes a noise comming from the glove box area, which would be the blower
    i know man, mine does it too. its just the blower blowing, nothing to worry about at all.

  5. #5
    Member LS1SSZ28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Columbia, SC
    Age
    27
    Posts
    228

    Black
    2001 Camaro SLP SS #4473

    oh ok cool cool

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    You may have leaves in the blower box - has happened to me before. Easy to check, just unhook the elec connection to the motor, remove 3 screws and it pulls right out.

  7. #7
    Member LS1SSZ28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Columbia, SC
    Age
    27
    Posts
    228

    Black
    2001 Camaro SLP SS #4473

    ok i will check that right now brb

  8. #8
    Senior Member JonB's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Florida
    Age
    32
    Posts
    1,458

    Black
    2005 GTO

    I have the same problem. It's fine on 3/4 but once i go to full blast it gets really loud it very annoying.

  9. #9
    Member LS1SSZ28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Columbia, SC
    Age
    27
    Posts
    228

    Black
    2001 Camaro SLP SS #4473

    yea it is annoying

  10. #10
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,468

    98 Formula
    06 duramax

    did you pull the blower and did you find anything? I'm wondering if something has collected on the blower itself making it a little out of balance?

  11. #11
    Senior Member JonB's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Florida
    Age
    32
    Posts
    1,458

    Black
    2005 GTO

    Quote Originally Posted by 0rion View Post
    did you pull the blower and did you find anything? I'm wondering if something has collected on the blower itself making it a little out of balance?
    I'm pretty sure that's what the problem is I just have't had a chance to look.

  12. #12
    Member LS1SSZ28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Columbia, SC
    Age
    27
    Posts
    228

    Black
    2001 Camaro SLP SS #4473

    i havent gotten around to check it out either, i will def. try to check it out

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 98 TA Monsoon Sound problem? Any guesses?
    By klepp1214 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 11
    Last Post: 05-08-2007, 09:19 AM
  2. Please Help With My Problem
    By my00blackta in forum Computer & Tuning
    Replies: 15
    Last Post: 11-29-2006, 02:38 PM
  3. Very Strange Gauges Problem
    By Friptzap in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2006, 06:19 AM
  4. need serious help with my transmission problem
    By degenerate in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 05-15-2006, 07:18 AM
  5. Problem after Problem
    By boone94 in forum Internal Engine
    Replies: 9
    Last Post: 11-04-2005, 06:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •