Results 1 to 3 of 3

02 sensor light

This is a discussion on 02 sensor light within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; As any one had the problem I am having now! I have a 1999 Trans Am with all the mod. ...

  1. #1
    Junior Member wchorny's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    7

    Black
    1999 Pontiac Trans Am WS6

    02 sensor light

    As any one had the problem I am having now!
    I have a 1999 Trans Am with all the mod. I put a new set of pacesetter long tube headers on the car. I keep geting a po134 code on the driver side 02 sensor. Bank one sensor one. I looked the wiring and found no burned spots.
    I have changed the 02 sensor on that side twice. Keep getting that check engine light. My air/ratio meter is not working either. Any one know why.
    Thanks
    Wally

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    By air/ratio meter you mean the MAF? I'd check your "ENG SEN" fuse - also affects the 02's. Take a look at www.gearchatter.com too.

  3. #3
    Junior Member wchorny's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    7

    Black
    1999 Pontiac Trans Am WS6

    Thanks for the reply.
    I have a Auto meter on the pillar of the car. Getting no reading after replacing the headers. Checked all wire and replaced the 02 sensers. Also flipped the two sensors and still did not change the location of the error code.bank 1 sensor 1
    I will check the fuse.
    Thanks
    Wally

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •