Results 1 to 2 of 2

02 Air/Fuel Sensor Froze

This is a discussion on 02 Air/Fuel Sensor Froze within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; i have an AEM Wideband Air/ Fuel 02 Sensor. and was install my new 3" y pipe and after that ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Orlando
    Posts
    211

    Black
    Trans am

    02 Air/Fuel Sensor Froze

    i have an AEM Wideband Air/ Fuel 02 Sensor. and was install my new 3" y pipe and after that the sensor is working but froze at 14.7. will anyone know the problem to this and all the wires are fine.

  2. #2
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Hmmm, I would start by disconnecting power to the unit and allowing it to sit for a few minutes before hooking it back up. Does it self-test or go through a sensor heater cycle when you turn on the ignition?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pit Stop - Air / Fuel Ratios for a Wideband Oxygen Sensor
    By Ed Blown Vert in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2013, 05:10 PM
  2. 99 LS1: FPR or Fuel Press. Sensor?
    By GottaHaveLS1 in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2008, 09:53 AM
  3. Fuel Problem and Throttle Position Sensor??
    By GottaHaveLS1 in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2008, 03:42 PM
  4. Help: Gauges froze?
    By Justin23454 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2008, 12:29 PM
  5. Where is the fuel pressure sensor?
    By Mach XII in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2006, 04:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •